Gelieve ons te contacteren via sms of Whatsapp, bellen is voor ons moeilijker met de honden bij ons. Bedankt voor uw begrip.

WIJ WERKEN ENKEL OP AFSPRAAK!

Voor uw komst, bekijk deze video...

Als u uw dier brengt, gelieve op de tijd uw hond(en) te brengen die afgesproken is. We delen onze planning per kwartier en vinden het zeer belangrijk dat u op de afgesproken tijd uw dier brengt. Wij laten juist honden ervoor en erna uit en als u dit niet naleeft hebben andere honden hier hinder van. Wij vinden dit zeer belangrijk.


Breng en ophaal momenten:

Jouw hond brengen / ophalen altijd verwittigen zodat we de spullen kunnen klaarzetten/ ingang hond vrij voorzien.

Na de laatste ophaalmoment proberen we ook in onze privé te vertoeven met onze eigen hondjes met een tablet waar we alle hondjes van de opvang blijven bezichtigen.

(honden die vroeg opgehaald worden voor de vroeg ophalen tarief dienen tussen 9u en 10u opgehaald te worden, juiste tijd spreken we af, deze korting is enkel geldig bij een boeking onder 10 aanwezige dagen)

(zondag wordt afgesproken op voorhand, hangt ervan af wanneer we snuffelweide geboekt hebben)

De opvang honden zitten tijdens trimbeurten in de openbare ruimtes (speelruimte, inkom, trimsalon, gang opvang, enz... wat moeilijk maakt klanten binnen te laten.

LET OP !

VANAF OKTOBER 2024 zijn er nieuwe breng en ophaalmomenten! Wij gaan ervan uit dat bij het boeken van jouw periode hiermee rekening wordt gehouden.

BRENG en OPHAAL tijden:

VANAF OKTOBER! Er zal een mogelijkheid zijn om jouw viervoeter vroeger op te halen op een ophaaldag dan de aangegeven tijden (liefst als het kan tussen de aangegeven tijden) . Dit kan enkel toegestaan worden als er geen privé of activiteiten van de opvang ingepland staan. Deze uitzonderingen gaan we geen prijsvermindering voor geven. Latere tijden NIET MOGELIJK!


Wat neem je mee als jouw viervoeter naar ons komt:

- Boekje (Paspoort) Basis vaccinaties en Kennelhoest moeten in orde zijn!

- snoepjes (kleine snoepjes, geen grote kluiven/botten)

Minimaal 1 zakje snoep (per hond) meebrengen! Anders wordt er een zakje snoepjes aangerekend, wordt van waarborg afgetrokken!

- Voeding (diepvries, vers of brokken of combinatie)

- mand/deken/bench enz...

- medicatie indien nodig

- halsband (eventueel tuigje ook, maar de halsband is het belangrijkste)

- korte lijn

- Eet en drink kom

- Speelgoed dat in de kamer mag blijven liggen.


Wat moet er NIET MEE: 

- Poepzakjes

- Borstel en kam materiaal

- Oogreiniger