Huisregels hondenhotel 'DoggyHome Health & Care'

  • Jouw hond brengen is altijd op afspraak. Voor het brengen van jouw hond op het afgesproken uur. Voor het ophalen eerst ons opbellen voor je richting ons komt (minimaal 30 min op voorhand). Brengen en ophalen binnen de uren die vermeld staan op de website bij 'BRENG EN OPHAAL TIJDEN + INFO' :

- Jouw hond ophalen en terugbrengen is mogelijk voor ons mits een meerprijs van 0,45 euro/km. Wij zelf beslissen dan wanneer we de hond ophalen en terugbrengen.

- Extra activiteiten bijboeken tijdens het verblijf van jouw dier dienen op voorhand betaald te worden via het boekingssysteem. Indien een activiteit toch niet zou doorgaan betalen we deze uiteraard terug.

- Uw hond later brengen of vroeger ophalen dan de boeking voorzien is (data) , worden deze dagen NIET terug betaald.

- Indien uw dier niet de verplichte vaccinaties heeft (Kennelhoest, Carré, Parvovirose, Hepatitis contagiosa canis) . Brengen we dit zelf in orde met onze dierenarts en dienen de kosten direct betaald te worden door de eigenaar van de hond.

- Bij het maken van een boeking dient 50% betaald te worden binnen de week en het overige bedrag een week op voorhand. Indien niet navolgen van deze regel kunnen we de boeking weigeren en andere mensen voorrang geven.

- Voor het betalen van jouw boeking is dit enkel mogelijk via overschrijving. (Niet cash of ter plaatse in de zaak).

- Indien snoepjes vergeten zijn, nemen we een snoepzakje van hier. Hierbij wordt 5 euro van de waarborg afgetrokken.

- Als je jouw hond komt brengen voor een periode, ALTIJD AANGELIJND BRENGEN.

- Indien er iets is over jouw dier communiceren we als volgt: minder dringend (sms) of wel dringend (bellen).

Bedankt voor jullie begrip.

Femke van DoggyHome